Krumelurer

Lust

 

 

-Hon sitter på kontoret i källaren och äter lunch säger den trötta killen, och nickar mot trappan

Han är återkommen från en liten resa norrut och vill bara berätta att han är tillbaks. Det lilla kafét är halvtomt och killen bakom disken klipper med ögonen och gäspar stort. 

Vardagslunken är påtaglig. 

Med ryggen mot honom, lutad över lunchboxen, sitter hon där nere i svalkan och halvmörkret. 

Hon reser sig mjukt och vänder sig mot honom. Hon har plötsligt ögon som ler.

Där händer något

I stället för att försiktigt pussa henne på båda kinderna som brukligt är så kysser han hennes hals och blir stående stilla och nära henne. Han hör hur hennes andning blir djup och tung, han känner hennes försiktiga hand på  höften. Han blir hård.

Dom stannar där

Det räcker så

Ett ögonblick i närtid som äntligen är laddat med erotik. Han hade nästan gett upp hoppet om att få återse det riktiga djupet igen. Hans kåthet var aldrig mysig och vit, den var djup och fylld av svärta.

Han vill berätta om erotiken. Om sin  längtan. Om lusten. Men det är svårt, det mesta som skrivs i ämnet blir snart lite plumpt och raggaraktigt. Någon älskar att skriva könsord men det blir helt fel i hans fall då lusten hans inte är begränsad till hans kön. Hans lust sitter inte i könsorganet. Det handlar mycket mer om en tanke, en känsla, som inte sällan gränsar till det förbjudna. 

Upprepningen och tristessen brukar vara påtaglig för honom. Redan vid det tredje mötet så tappar han tråden. En hand där, en smekning, en kyss där och så in och ut. In och ut. Så fruktansvärt meningslöst. Så bortkastat. Allting reduceras till en kittling i ett könsorgan när det kan vara så mycket större

Han tänker på allt det förbjudna som han har gjort. På alla gränser som han har passerat.

Hans sexualitet är utforskad. Det är väldigt få saker som är ogjorda. En del var helt fantastiska annat skulle ha stannat vid en tanke, en dröm.

Han inser att den här historien inte ska berättas

Han får stanna här

Kanske är just erotik en sak som ska upplevas och inte beskrivas

I alla fall om den är djup och full av svärta